Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

A Veniráról

 A TOPADROIT Rt. egy Venira nevű vadonatúj eredeti terméket indít a piacra a bőr, a haj és a körmök ápolására. Ez a készítmény gondosan kidolgozott receptúrájának köszönhetően a kötőszövetre kiváltott hatásának magas komplexitásával tűnik ki, ami közvetlenül meglátszik a bőr, a haj, és a köröm állapotán és megjelenésén.

 

Míg az egyik legismertebb konkurens termék 16, a másik 10, vagy csak 6 hatóanyagot tartalmaz, addig a Venira 18 összetevőből áll, amelyek mindegyike pótolhatatlan szerepet játszik a kötőszövet, a bőr, a haj és a körmök kezelésében.

Funkciójuk elsősorban tápláló, az összetevők mindegyike a szervezetnek az egészséges bőr képződéséhez, a kiváló minőségű haj- és körömminőséghez szükséges tápanyagokkal szolgál.

 

Hangsúlyozhatjuk tehát, hogy a Venira termék fő előnye az összetételének a komplexitása és az ezzel összefüggő hatások széles spektruma. A nagyon gyakori bőr-, haj- és körömproblémákat a bőrszövet elégtelen táplálása okozza.  A Venira a legkülönfélébb tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációját kínálja a bőrnek eszenciális aminosavak, növényi kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok, kollagén, MSM és hialuronát formájában, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő működéséhez, valamint későbbi minőségéhez és tökéletes megjelenéséhez.

 

A receptúra 3 komplex aminosavat tartalmaz, természetesen kellő mennyiségben, a konkurens termékek zöme viszont csak 2 aminosavat tartalmaz.

A sörélesztő kivonat biztosítja a szükséges B-vitaminokat, fehérjéket és ásványi anyagokat. A mezei zsurló, mint a leggazdagabb elérhető szilíciumforrás biztosítja ezt a bőr, a haj és a köröm optimális állapotának fenntartásához pótolhatatlan ásványi anyagot - a Venira ebből is a legtöbbet tartalmazza a konkurens termékekkel összehasonlítva.

A benne található komponensek, mint pl. a kollagén, MSM, hialuronát és mások a piacon jelen levő hasonló termékek receptúrájában nem találhatók meg, annak ellenére, hogy jelentőségük a kötőszövetek, a haj és a körmök szempontjából lényeges.

 

A réz fontos szerepet játszik a haj pigmentációjában, a szelén és a cink a haj és a körmök normális állapotának fenntartásában, a C-vitamin a megfelelő bőrfunkció fenntartásában. A Venira nagyobb mennyiségű A-vitamint tartalmaz, amely alapvető fontosságú a normális bőr fenntartásához, mint a konkurens termékek, ezen termékek nagy része ezt a vitamint nem tartalmazza.

Szintén értékes a B6-vitamin tartalma, amely hozzájárul a cisztein - a keratin fehérjében jelen levő kénes aminosavak - a bőr, a haj és a körmök domináns összetevőjének normális kialakulásához.

  

 

VENIRA | © 2019