Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

A Veniráról

 

A TOPADROIT Rt. egy Venira nevű vadonatúj, innovatív terméket fejlesztett ki a bőr, a haj és a körmök ápolására. Ez a készítmény gondosan kidolgozott receptúrájának köszönhetően a kötőszövetre gyakorolt hatásával tűnik ki, amelynek eredménye közvetlenül meglátszik a bőr, a haj és a köröm állapotán, megjelenésén.

 

Míg a hasonló termékek 16, 10, vagy csak 6 hatóanyagot tartalmaznak, addig a Venira 18 összetevőből áll, amelyek mindegyike pótolhatatlan szerepet játszik a kötőszövet, a bőr, a haj és a körmök kezelésében.

Funkciójuk elsősorban tápláló, az összetevők mindegyike az egészséges bőr képződéséhez, a kiváló minőségű haj és köröm megőrzéséhez szükséges tápanyagokkal látja el a szervezetet.

 

A Venira termékek legfőbb előnye a komplex összetételből és az ennek köszönhető széles körű hatásból adódik. A nagyon gyakori bőr-, haj- és körömproblémákat a bőrszövet elégtelen táplálása okozza. A Venira a legkülönfélébb tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációját biztosítja a bőrnek esszenciális aminosavak, növényi kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok, kollagén, MSM és hialuronát formájában, amelyek elengedhetetlenek a megújuláshoz, a normál állapot és minőség fenntartásához, a tökéletes megjelenéshez.

 

A receptúra 3 komplex aminosavat tartalmaz megfelelő mennyiségben, miközben a konkurens termékek jelentős részében csak 2 aminosav található.

A sörélesztő kivonat biztosítja a szükséges B-vitaminokat, fehérjéket és ásványi anyagokat. A mezei zsurló - mint a leggazdagabb elérhető szilíciumforrás - biztosítja ezt a bőr, a haj és a köröm optimális állapotának fenntartásához pótolhatatlan ásványi anyagot. A Venira ebből is a legtöbbet tartalmazza a hasonló készítményekkel összevetve.

A benne található összetevők, mint pl. a kollagén, az MSM, a hialuronát és további alkotóelemek a piacon jelen levő hasonló termékek receptúrájában nem találhatók meg, annak ellenére, hogy jelentőségük a kötőszövetek, a haj és a körmök szempontjából rendkívül magas.

 

A réz fontos szerepet játszik a haj pigmentációjában, a szelén és a cink a haj és a körmök normális állapotának fenntartásában, a C-vitamin a megfelelő bőrfunkció fenntartásában. A Venirában nagyobb mennyiségű A-vitamin található - amely alapvető fontosságú a bőr normális állapotának fenntartásához -, mint a hasonló termékek, melyek nagy része ezt a vitamint nem tartalmazza.

B6-vitamin tartalma hozzájárul a cisztein - a keratin fehérjében jelen levő kénes aminosavak -, a bőr, a haj és a körmök domináns összetevőjének normális képződéséhez.

  

 

VENIRA | © 2022