Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

Összetétel

 

Sörélesztő

A kénnel együtt nagymértékben felgyorsíthatja a haj növekedését, egészséges erőt és fényt kölcsönözhet neki. Ezek az összetevők támogatják a sejtképződést és a sérült sejtek megújulását.

 

3 aminosav komplex

Az aminosav elengedhetetlen a haj egészséges növekedéséhez. A hajszálakat alkotó sejteket kénnel látja el, ezáltal segít megőrizni normál, egészséges állapotukat. Mindezen kívül a vas és cink beépülését is támogatja, ezzel erősítve a haj erősségét, a hormonális egyensúly fenntartását.

 

Hidrolizált kollagén

Regeneráló és tápláló képessége mellett különleges tulajdonsága, hogy kötődik a bőrhöz, behatol a haj mélyébe, ott megköti a vizet, ezáltal rugalmassá, erőssé teszi, és egyben védi a hajszálakat.

 

Mezei zsurló kivonat

A szilícium forrása, elősegíti a haj növekedését és megerősítését.

 

Nagy csalán kivonat

Növeli a haj természetes fényét, ragyogását.

 

MSM

Az MSM a kén egyik természetes előfordulási alakja. A hajra, körömre és bőrre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően ezt a tiszta fehér vegyületet gyakran a szépség vegyületének is nevezik. A MSM használatának köszönhetően a haj nemcsak erősebb lesz, hanem a káros hatásokkal szembeni ellenállóképessége is a többszörösére nő. Erős és stabil antioxidáns. A szakértők szerint az MSM nemcsak elősegíti a haj növekedését, hanem kis mértékben fel is gyorsítja azt.

 

Nátrium-hialuronát

Más néven: hialuronsav. Alapvető szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásában. Antioxidáns hatással bír, védi a bőrt a szabad gyököktől, elősegíti a kollagén termelését, és részt vesz más fontos biológiai folyamatokban. Az öregedéssel a sav koncentrációja a bőrben nagyon gyorsan csökken. A bőr hialuronsav-tartalmának pótlása segít a fiatalos megjelenés elérésében és fenntartásában.

 

Cink

A szőrtüszőre hat és megakadályozza a fokozódó hajhullást.

 

Réz

Fontos szerepet játszik bőr minőségének megőrzésében. A réz segít a melanin termelésében is, amely a bőr és a haj színéért felelős.

 

Szelén

Segít a haj és körmök egészségének fenntartásában. Egyszerre járul hozzá az immunrendszer és a pajzsmirigy normális működéséhez, emellett segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Biotin

A biotin részt vesz a zsírsavak metabolizmusában, amelyek fontos szerepet játszanak számos sejtfolyamatban, és elengedhetetlen a sejtek növekedéséhez.

 

C-vitamin

Az egyik legalapvetőbb tápanyag, amely a haj növekedéshez és erősítéséhez szükséges. A C-vitamin elősegíti a kollagéntermelést, amely elengedhetetlen a haj növekedéséhez, egészséges szépségéhez. A C-vitaminnak fontos szerepe van a hajhullás megakadályozásában, valamint a hajhullás megelőzésében. Erős antioxidáns hatást fejt ki, így lassítja a szabadgyökök aktivitását, amelyek a sejtek öregedését és bomlását okozzák.

 

Pantoténsav

Segít a kimerültség és fáradtság csökkentésében és a normális mentális aktivitás helyreállításában. Hozzájárul a D-vitamin és néhány neurotranszmitter normál szintéziséhez.

 

Folsav

A folsav az egyik alapvető B-vitamin, amely B9-vitaminként is ismert. A B-vitamin elengedhetetlen a hajhullás megelőzéséhez és a hajnövekedéshez. Hasonlóan sok más tápanyag vagy vitamin hiányához, a folsav hiánya szintén problémákat okozhat a haj növekedése során.

 

B6-vitamin (piridoxin hidroklorid)

A piridoxin fontos szerepet játszik az élelmiszerből származó fehérjék, cukrok és zsírok lebontásában, és a felhasználásukban részt vevő enzimek működésében, továbbá a májban és az izmokban található tároló cukrok energiává alakítása során is. Fontos az idegrendszeri megbetegedések megelőzésénél, hatással van a depresszív állapotok javítására, valamint a bőr minőségére, és jelentős szerepe van a vörösvérsejtek és antitestek képződésében.

 

A-vitamin (retinil acetát)

Segít fenntartani az egészséges bőrt, immunrendszert és részt vesz a sejtek specializációjában.

 

VENIRA | © 2022