Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

Összetétel

 

Sörélesztő

A kénnel együtt nagymértékben felgyorsíthatja a haj növekedését és erőt és fényt adhat neki. Ezek az összetevők képesek részt venni az új setek létrehozásában és a sérültek javításában.

 

3 aminosav komplex

Az egyik aminosavhoz tartozik, amely elengedhetetlen a hajunk egészséges növekedéséhez. Ennek köszönhetően a szőrsejtek kénnel vannak ellátva, hogy segítsenek megőrizni őket erős és szilárd formában. Ezenkívül ez az anyag vasat és cinket épít fel a veszteség megelőzésére, az erő növelésére és a hormonális egyensúly fenntartására.

 

Hidrolizált kollagén

Regeneráló és tápláló képessége van. Egy másik különleges tulajdonsága ennek az anyagnak, hogy kötődik a bőrhöz, behatol a haj mélyébe, ott megköti a vizet, ezáltal hajlékonnyá, erőssé teszi és egyben védi a hajat.

 

Mezei zsurló kivonat

A szilícium forrása elősegíti a haj növekedését és erősségét.

 

Nagy csalán kivonat

Növeli a haj fényét.

 

MSM

Ez a kén természetes előfordulási alakja. A hajra, körömre és bőrre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően ezt a tiszta fehér vegyületet gyakran gyönyörű ásványnak is nevezik. Ha az MSM használata mellett dönt, várhatja, hogy haja nemcsak erősebb lesz, hanem ezenfelül javulni fog a teljes szerkezete és ellenállóképessége a negatív hatásokkal szemben a többszörösére nő. Ugyancsak erős és stabil antioxidánsként is hat. A szakértők szerint az MSM nemcsak elősegíti a haj növekedését, hanem kissé felgyorsítja a növekedését is.

 

Nátrium-hialuronát

Vagyis hialuronsav alapvető szerepet játszik a bőr feszültségének és rugalmasságának fenntartásában. Antioxidáns hatással rendelkezik, védi a bőrt a szabad gyököktől, elősegíti a kollagén termelést, és részt vesz más fontos biológiai folyamatokban a bőrben. Az öregedéssel a sav koncentrációja a bőrben nagyon gyorsan csökken. A bőrnek ezzel a savval való ellátása fiatalos megjelenést kölcsönöz neki.

 

Cink

A szőrtüszőre hat és megakadályozza a megnövekedett hajhullást.

 

Réz

Fontos szerepet játszik a bőrének minőségében. A réz segít a melanin termelésében is, amely felelős a bőr és a haj színéért.

 

Szelén

Segít az egészséges haj és körmök fenntartásában. Ugyanúgy hozzájárul az immunrendszer vagy a pajzsmirigy normális működéséhez. Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Biotin

A biotin részt vesz a zsírsavak metabolizmusában, amelyek fontos szerepet játszanak számos sejtfolyamatban, és elengedhetetlen a sejtek növekedéséhez.

 

C-vitamin

Ez az egyik legalapvetőbb tápanyag, amely a haj növekedéshez és erősítéséhez szükséges. A C-vitamin elősegíti a kollagén termelést, amely elengedhetetlen a haj növekedéséhez, erősségéhez és minőségéhez. A C-vitamin fontos a hajhullási problémák megakadályozásánál, valamint a hajhullás megelőzésénél. A C-vitamin erős antioxidáns hatást fejt ki. Az antioxidánsok lassítják a szabadgyökök aktivitását, amelyek sejtek öregedését és bomlását okozzák.

 

Pantoténsav

Segít a kimerültség és fáradtság csökkentésében és a normális mentális aktivitás helyreállításában. Hozzájárul a D-vitamin és néhány neurotranszmitter normál szintéziséhez.

 

Folsav

A folsav az egyik alapvető B-vitamin és B9-vitaminként is ismert. A B-vitamin elengedhetetlen a hajhullás megelőzéséhez és a hajnövekedéshez. Ugyanúgy mint sok más táplálkozási vagy vitaminhiány esetén, ha hiányzik a folsav, akkor ez helytelen hajnövekedést okozhat.

 

B6-vitamin (piridoxin hidroklorid)

A piridoxin fontos szerepet játszik az élelmiszerből származó fehérjék, cukrok és zsírok bomlásában és felhasználásában részt vevő enzimek működésében. Továbbá fontos a májban és az izmokban található tároló cukrok energiává való átalakulásánál. Fontos az idegrendszeri megbetegedések megelőzésénél, hatással van a depresszív állapotok javítására, valamint a bőr minőségére és jelentős szerepe van a vörösvérsejtek és antitestek kialakulásában.

 

A-vitamin (retinil acetát)

Segít fenntartani az egészséges bőrt, immunrendszert és részt vesz a sejtek specializációjában.

 

VENIRA | © 2019