Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

Gyakori kérdések

A VENIRA HASZNÁLATA

Mi a Venira?

A Venira egy természetes táplálékkiegészítő, amely teljes körű gondoskodást és táplálékot biztosít haja, körme és bőre számára a mindegyik kapszulában lévő 18 hatóanyagnak köszönhetően.

 

Milyen hoszzú ideig kell a Venirát használni?

Minden szervezet specifikus és másként reagál a táplálékkiegészítőkre. Az első eredményeknek a kezelés kezdetétől számított 3-4 hét után kellene megjelenni. Azt javasoljuk, hogy fejezze be a teljes első kúrát, ami egy Venira csomagolásnak felel meg, amelyben 80 kapszula található és 40 napra elegendő. Ne feledje, hogy legfontosabb a termék rendszeres használata és csak így lehet a legjobb és leggyorsabb eredményeket elérni. A nagyobb hatékonyság érdekében a 80 vagy a 120 napos kúrát ajánljuk.

 

Milyen rendszerességgel kell a Venirát használni?

2x naponta javasoljuk a Venira szedését. 1 kapszulát reggel étkezés előtt és 1 kapszulát este, szintén étkezés előtt. Étkezés előtti fogyasztása növeli a teljes felszívódás lehetőségét.

 

Biztonságos a Venira fogyasztása?

A termék természetes és orvosilag teljesen ártalmatlan. A Venira megfelel az összes szabványnak, és megfelel a táplálékkiegészítők előállítására és értékesítésére vonatkozó követelményeknek a Magyar Köztársaságban és az EU-ban.

 

Kinek ajánlják a Venirát?

A Venira bárki számára ajánlott, aki komplex táplálékkiegészítőt keres haja, körme és bőre számára. Alkalmas úgy a nők, mint a férfiak számára. A termék 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

 

Használható a Venira terhesség és szoptatás alatt?

Amint már említettük, a Venira termék teljesen természetes és az egészség szempontjából kifogástalan, ennek ellenére javasoljuk, hogy konzultálja összetételét a kezelőorvosával. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a Venirát sok terhes és szoptató nő használja és még soha nem tapasztaltunk semmilyen negatív visszajelzést.

 

Mi történik, ha abbahagyom a Venira szedését?

Ha abbahagyja a Venira szedését, nem jelentkezik semmiféle mellékhatás, használatát egyik napról a másikra abba tudja hagyni. Komplexitásának köszönhetően azonban kitűnő segítőtársat veszít el, minden kapszulában 18 hatóanyaggal a gyönyörű és egészséges haj, körmök és bőr számára.

 

Hol gyártják a Venirát?

A termék gyártása és tesztelése a Cseh Köztársaság területén folyik.

 

 

VÁSÁRLÁS

Hol vásárolható meg a Venira?

A Venira megvásárolható itt a weboldalunkon vagy a partnereinknél, akiknek szállítjuk a Venirát, ezek pedig internetes áruházak vagy gyógyszertárak.

 

Milyenek a szállítási lehetőségek?

A Venira átvehető bármely "Pickup-Point"-nál, amelyből több mint 320 db létezik Magyarországon.

 

 

VISSZAKÜLDÉS

Lehetséges a Venira visszaküldése miután megvásároltam?

14 napon belül a termék visszaküldhető, minden ok nélkül és a teljes árat visszatérítjük. A terméket azonban nem szabad kicsomagolni! További információkért látogass el weboldalunk "Termék visszaküldés" szekcióra.

 

Hogyan működik a pénz-visszatérítés?

A pénzt visszaküldjük a számlájára, amint megkaptuk a visszaküldött árut. A visszaküldendő árut kérjük, ne küldje utánvéttel!

VENIRA | © 2019