Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

Gyakori kérdések

A VENIRA HASZNÁLATA

Mi a Venira?

A Venira természetes táplálékkiegészítő, amely 18 összetevőjével teljes körű ápolást nyújt a haj, a köröm és a bőr számára.

 

Milyen hosszú ideig kell a Venirát használni?

Minden szervezet egyedi, és másként reagál a táplálékkiegészítőkre. Az első eredmények általában a kezelés kezdetétől számított 3-4 hét után jelentkeznek. Azt javasoljuk, hogy szedd végig a teljes első kúrát, ami egy csomag Venirának felel meg. Ebben 80 kapszula található és 40 napra elegendő. Ne feledd, hogy legfontosabb a termék rendszeres használata, csak így lehet a legjobb eredményeket elérni. A nagyobb hatékonyság érdekében a 80 vagy a 120 napos kúrát ajánljuk.

 

Milyen rendszerességgel kell a Venirát használni?

A Venira szedését naponta két alkalommal javasoljuk. Az első kapszulát reggel, étkezés előtt, a másik kapszulát este, szintén étkezés előtt célszerű bevenni. Az étkezés előtti fogyasztás növeli a hatóanyagok felszívódását.

 

Biztonságos a Venira fogyasztása?

A termék természetes és orvosilag teljesen ártalmatlan. A Venira megfelel az összes szabványnak, és megfelel a táplálékkiegészítők előállítására és értékesítésére vonatkozó magyar és Európai Uniós követelményeknek.

 

Kinek ajánlott a Venira?

A Venira mindenki számára ajánlott, aki komplex táplálékkiegészítőt keres haja, körme és bőre számára. Nők és férfiak egyaránt használhatják. A termék 12 év alatti gyermekeknek nem adható.

 

Használható a Venira terhesség és szoptatás alatt?

A Venira teljesen természetes és az egészség szempontjából kifogástalan, ennek ellenére javasoljuk, hogy az összetételével kapcsolatban konzultálj a kezelőorvosoddal. A Venirát sok terhes és szoptató nő használja, és még soha nem érkezett semmilyen negatív visszajelzés.

 

Mi történik, ha abbahagyom a Venira szedését?

Ha abbahagyod a Venira szedését, az semmilyen mellékhatással nem jár, alkalmazása egyik napról a másikra is abbahagyható. Komplexitásából adódóan azonban egy kitűnő segítőtársat veszítesz el, melynek kapszulájában 18 hatóanyag ápolja a gyönyörű és egészséges hajat, körmöket és bőrt.

 

Hol gyártják a Venirát?

A termék gyártása és tesztelése Csehországban történik.

 

 

VÁSÁRLÁS

Hol vásárolható meg a Venira?

A Venira megvásárolható itt a weboldalon, vagy a partnereinknél, akik jellemzően internetes áruházak és gyógyszertárak.

 

Milyen átvételi lehetőségek vannak?

A Venira megrendelhető házhoz szállítással, vagy személyesen átvehető az országszerte elérhető átvételi pontok egyikén.

 

 

VISSZAKÜLDÉS

Visszaküldhetem a terméket, miután megvásároltam?

14 napon belül a termék indoklás nélkül visszaküldhető, és a teljes vételárat visszatérítjük. A visszaküldés feltétele a bontatlan csomagolás! További információt a "Termék visszaküldés" menüpontban találsz.

 

Hogyan kapon vissza a vételárat?

A vételárat visszautaljuk a számládra, amint megkaptuk a visszaküldött árut. A visszaküldendő árut kérjük, ne utánvéttel küldd!

VENIRA | © 2022