Magyarország Magyarország
Venira
VÁSÁRLÁSRÓL
KAPCSOLAT
Venira - logo
Teljes körű ápolás haj, köröm és bőr számára

Beleegyezés a személyes adatok feldolgozásába - hírlevél

Az EP és Európai Tanács /EU/ 2016/679 számú rendelete 6 cikkelyének, 1 bekezdésének a) pontka alapján, a magánszemélyek és természetese személyek védelméről és személyes adatainak feldolgozásáról (a továbbiakban csupán „GDPR”)

Az adatokat feldolgozza: TOPADROIT a.s. vállalat, az alábbi székhellyel: Ostrava – Mariánské Hory, Přemyslovců 1014/45, PSČ 709 00, statisztikai számjel: 06048251, az Ostravai kerületi bíróságon bejegyezve az alábbi számonB 10930, weboldal: www.veniraofficial.hu , e-mail: info@veniraofficial.hu (a továbbiakban csupán „vállalat“ vagy „feldolgozó“).

 

I.A feldolgozás kiterjedése

A személyes adatait (továbbiakban csupán “SZA”) a hírlevélre/újdonságokra való feliratkozás értelmében az alábbi terjedelemben dolgozzuk fel: e-mailcím.

II. A feldolgozás célja

Az Ön SZA-t marketing célokra használjuk fel: termék és szolgáltatás kínálat, értesítés a kedvezményekről és akciókról, kiárusításokról, információk küldése a webáruházról és a termékkínálatról, főként üzleti ajánlatokról e-mail formájában.

III. A feldolgozás ideje

Az Ön SZA-t 3 évig dolgozhatjuk fel, amennyiben nem szeretné ismételten beleegyezését adni.

IV. További adatfeldolgozók

Az elsődleges feldolgozón kívül a SZA-kat az alábbi szubjektumok dolgozhatják továbbá fel:

marketing és  PR vállalatok, akik a reklámkampányokat és a propagációs kampányokat biztosítják (beleértve az olyan szoftverek általi népszerűsítést is, melyek kiértékelik az internetes viselkedést és preferenciákat),

a szoftverek szolgáltatói – a webáruház működésének megkönnyítése érdekében valamint a technikai működés biztosításájért ( szerver hosting, e-mail hosting, cloud-hosting, CRM rendszer, irodai applikációk stb.);

a tartalék szerverek és egyéb hardware szolgáltatói – a webáruház rendeltetésszerű működésének, az adatok elérhetőségének és védelmének érdekében. 

V. Az Ön jogai az adatok feldolgozásánál

Az adatok feldolgozása teljesen önkéntes – amennyiben nem egyezik bele az adatok feldolgozásába, nem küldhetünk Önnek hírleveleket/értesítéseket újdonságainkról.

A SZA feldolgozásának idejében jogában áll:

visszavonni a beleegyezést mindenféle szankcióktól mentesen, 

megtudni az adatfeldolgozótól, mely személyes adatai kerülnek feldolgozásra, 

információt kérni az adatfeldolgozótól a személyes adatok feldolgozását illetően, 

hozzáférést kérni az adatfeldolgozótól személyes adataihoz, ezek firssítéséhez vagy módosításához, 

kérni az adatfeldolgozótól a személyes adatai törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását,  

személyes adatait másik adatfeldolgozóra bízni,

leiratkozni az üzleti jellegű értesítésekről a törvénykönyv  480/2004 számú, az informatizált társadalom szolgáltatásairól szóló törvény  7. § értelmében.

A fent említett jogosultság érvényesítése érdekében írjon az alábbi e-mail címre: info@veniraofficial.hu. Amennyiben kételkedik abban, hogy személyes adatait a megfelelő módon dolgozzuk fel és kezeljük a jogerős törvények értelmében, felveheti a kapcsolatot az Adatvédelmi hivatallal. 

VI. A beleegyezés érvényessége

A beleegyezés, melyet a fent említett feltételek alapján ad, a hitelesítő linkre kattintva, melyet e-mailben küldünk Önnek,  válik érvényessé.

VENIRA | © 2022